Nieuws

Johnny Bolk komt met ‘buitengewoon’ debuutalbum

 

Wat ooit begon als een droom is nu voor Johnny Bolk werkelijkheid geworden. Johnny’s twee grootste passies worden gecombineerd in zijn eerste album ‘Convoi Exceptionnel’. In twaalf songs bezingt de zingende trucker het mooiste beroep ter wereld. Johnny zingt gepassioneerd over de liefde voor zijn vak en  de vrijheid van de weg. Iets wat elke chauffeur kan beamen.
Als truckzanger in hart en nieren is Johnny doordeweeks te vinden in de cabine van zijn truck, maar in de weekenden staat hij het liefst op de bühne. De eerste single ‘Diesel adem’ wordt als voorloper op dit album al goed ontvangen en op diverse radiostations gedraaid.
Johnny, zoon van een Almelose transportondernemer, rijdt heel Europa rond. Zijn vele kilometers op de weg met muziek als enige afleiding en de goede reacties op zijn stem tijdens kleine optredens, waren voor de enthousiaste trucker de aanleiding om zelf ook echt muziek te gaan maken.

Het album ‘Convoi Exeptionnel’ is vanaf nu te bestellen via de officiële website: www.johnnybolk.nljohnny-bolk-diesel-adem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johnny ook als Presentator te beluisteren op de radio met de truckerstop 12, Klik op het logo hieronder om naar de website te gaan... veel luisterplezier.

foto